Tømrerarbejde

E'Handymand fra Ketting udfører tømrerarbejde

Drømmer du om et nyt skur eller et nyt stakit? Jeg udfører mindre tømreropgaver og hjælper dig med at bygge det, som du drømmer om. Selvom mange har en idé om, at de gerne vil opføre deres nye hegn selv, kan det ofte blive ved tanken. Måske fordi opgaven alligevel er lidt for stor til at løse selv. Det er præcis i disse situationer det er smart at kende en handymand. Jeg hjælper dig med at fuldføre dine idéer i haven eller i huset.

Uanset hvad du går og drømmer om, kan jeg sikkert være behjælpelig på flere måder. Jeg udfører selv mindre tømreropgaver. Men vurderer jeg, at jeg ikke kan løse opgaven, så kender jeg de helt rigtige håndværkere, som jeg enten samarbejder med eller sender dig videre til. Jeg har gode kontakter og samarbejder med kompetente murere og tømrere.

Reparationer og mindre tømreropgaver


Jeg kan løse de fleste opgaver i hjemmet eller haven. Er du i en situation, hvor der har ophobet sig en masse småproblemer, så er det mig du skal have fat i. Kontakt mig telefonisk, så kommer jeg forbi og udfører reparationer, udskiftninger, monteringer eller bygger noget op fra bunden.

E'Handymand fra Ketting – kun et opkald væk!


Kontakt mig allerede i dag, hvis du har en tømreropgave, der skal løses. Får du ikke fat i mig med det samme, ringer jeg tilbage så snart jeg kan samme dag.

Jeg ser frem til at hjælpe dig i mål med dine idéer.