Havearbejde

E'Handymand fra Ketting udfører havearbejde

Som handymand kan jeg udføre alskens opgaver i haven. Havearbejde er krævende fysisk arbejde, og hvis du er pensionist eller måske har en travl hverdag, kan det netop være din have, at energien ikke rækker til. Her kan jeg hjælpe dig.

Jeg har både erfaring med havearbejde og anlægsarbejde, og kan udføre de fleste opgaver. Har du brug for én til at tilse din grund med jævne mellemrum eller har du en konkret opgave, som jeg skal løse for dig? Kontakt mig telefonisk allerede i dag.

Vedligeholdelse af sommerhusgrunde


Har du en sommerhusgrund, som trænger til vedligeholdelse når du ikke er der? Lad mig passe og pleje din grund, når du er væk. Vi aftaler hyppigheden af mine besøg, alt efter dine ønsker og behov. Har du særlige ønsker til hvilke opgaver jeg skal løse, mens du ikke er i huset, aftaler vi også dette. Ligesom jeg altid kan fikse småproblemer og udfører mindre reparationer på huset, hvis det skulle blive nødvendigt. I akutte situationer er det altid rart at vide, hvem man kan ringe til. Jeg er på telefonen alle hverdage, og kan nemt kontaktes her.

Har du brug for en kompetent havemand?


E'Handymand fra Ketting kan stå for mange opgaver i din have og udføre almindelig vedligeholdelse af haven hos mange af mine kunder.

Giv mig et kald på telefon 25 33 21 82, hvis du har brug for at jeg ordner din have.
Jeg arbejder i området omkring Sønderborg og Aabenraa, men kører gerne til Faaborg og Midtfyn efter forespørgsel.