Ejendomsservice

E'Handymand fra Ketting tilbyder ejendomsservice

Med over 13 års erfaring med ejendomsservice for både ejerforeninger og boligforeninger tilbyder jeg en rutineret og kompetent service. Jeg kører gerne til Sønderborg, Aabenraa og Fåborg / Midtfyn, hvis det efterspørges.

Jeg tilbyder min service for både private og erhvervskunder. Mangler du en til at efterse dine ejendomme, stå for vedligeholdelse og løse de store og små problemer, der måtte dukke op? Så er jeg kun et telefonopkald væk! Kontakt E'Handymand fra Ketting – jeg kan fanges på telefonen og ringer altid tilbage, hvis jeg ikke når at tage den.

Hvilke opgaver løser jeg?


E'Handymand fra Ketting tilbyder ejendomsservice vedligeholdelse af ejendom både inde- og udendørs. Jeg tilbyder f.eks. hjælp med tagrender, udskiftning af vinduer og døre samt mindre og større reparationer af boligen. Når vi laver en aftale, taler vi oftest om, hvilke opgaver du ønsker jeg skal varetage. E'Handymand fra Ketting kan løse de fleste opgaver. Derfor vil det altid være muligt, at ringe til mig ved uforudsete eller akutte problemer. Er de praktiske opgaver er større art, har jeg de rigtige forbindelser og samarbejder f.eks. med et kompetent tømrer- og murerfirma.

Hjælp til både ude og inde


Som del af ejendomsservice, står jeg både for reparationer på ejendommens bygninger, men kan på baggrund af mine færdigheder indenfor havearbejde og anlægsarbejde, også tilbyde hjælp til at holde ejendommens udendørs områder ordentlige og pæne. Det gælder f.eks. plæneklipning, beskæring af buske og hække samt fældning af træer. Det er helt op til mine kunder, at bestemme hvilke opgaver, de har brug for hjælp til. E'Handymand fra Ketting er fleksibel, og jeg tilpasser mig altid mine kunders behov. Kontakt mig i dag for mere information.